Over Waves & Shaves

Maak nu alvast uw afspraak.

 

Waves & Shaves is de nieuwe trendy kapsalon in Berkel en Rodenrijs en is alles behalve een gewone kapsalon! Wij bieden u uiteraard professioneel en persoonlijk advies voor uw haar, maar daarnaast zoveel meer.

  Speciaal voor de mannen beschikken wij over een volleerde en authentieke barbier die naast het knippen ook de baard kan bijwerken of een gehele scheerbehandeling kan toepassen.

  Gaat u trouwen? In onze salon beschikken wij over een hoek welke speciaal is ingericht voor de bruid. Hier wordt uw make-up door een gediplomeerde Make-up Artist verzorgd en het haar door 1 van onze enthousiaste en ervaren medewerkers.

  Altijd al langer of voller haar willen hebben? Bij Waves & Shaves zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van real human hair Flip-in en Clip-in extension. Deze extensions kunt u heel makkelijk zelf in en uit doen. De extensions worden naar uw haarkleur gekleurd en in model geknipt.

Naast dit alles bent u natuurlijk van harte welkom om bij ons binnen te lopen voor een vrijblijvend advies omtrent de kleuring en/of modelering van uw kapsel. Onze werknemers beschikken over de laatste trends qua kleuringen en kapsels.

Producten waar wij mee werken.

  Loreal Proffesional
  Z.one Concept
  Dear Barber

Contact

Waves & Shaves
Westerwater 23
2651 JN Berkel en Rodenrijs

0158300980
Online Afspraak maken

Online Afspraak maken

Geplaatst op: 2018-11-08

 Het is inmiddels mogelijk om bij onze kapsalon Online een afspraak te maken,  klik op de volgende link: Afspraak maken

Lees meer Meer nieuws
 • Een prachtige moderne salon

  Lydia Kouwenhoven
 • Fijne en gastvrije kapsalon, meedenkend en heel gezellig

  Dominique Hummelink
 • Niets is te gek en je gaat hoe dan ook met een big smile de deur uit

  Kelly Kromjong
 • Er wordt goed geluisterd

  Zoe Ten Hulsen
Lydia Kouwenhoven Dominique Hummelink Kelly Kromjong

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.